Catit Vattenfontän Flower Rostfri

Catit Vattenfontän Flower Rostfri

Catit Vattenfontän Flower Rostfri – Söt och smidig vattenfontän för katter!

Den här fontänen håller dricksvattnet fräscht genom att rena vattnet och hålla det i rörelse. Det porlande ljudet och rörelsen gör vattnet mer lockande för katten, vilket gör det roligare att dricka! 

Denna vattenfontän rymmer 3 liter vatten och har en söt blomma högst upp. Vattnet rinner från blomman i flera olika riktningar, vilket ger katten möjlighet att välja var den vill dricka. Dessutom finns det tre olika inställningar för vattenflödet: utan blomma, med en del av blomman eller med hela blomman. 

En av de speciella funktionerna hos denna fontän är den rostfria skålen upptill. Den är avtagbar och kan diskas i diskmaskin, vilket gör rengöringen mycket enkel och hygienisk. På framsidan av fontänen finns ett litet fönster som låter dig se vattenmängden i fontänen och där finns även en liten nattlampa. 

Vattenfontänens filter renar vattnet från smuts, katthår och dålig lukt. Det kan även minska halterna av kalcium och magnesium i vattnet. Innan användning, skölj filtret och låt det ligga i vatten i 10 minuter. 

Söt vattenfontän för katter 
Håller vattnet rent och fräscht 
Enkel att rengöra 
1 filter medföljer 

Läs mer om Catit Vattenfontän Flower Rostfri

Catit Vattenfontän Flower Rostfri

Vattenfontäner till katt

Hitta Catit Vattenfontän Flower Rostfri även hos:
Rulla till toppen