Horze Avalanche Combo vintertäcke

Horze Avalanche Combo vintertäcke
Horze Avalanche Combo vintertäcke
Beskrivning av Horze Avalanche Combo vintertäcke

Detta tjocka vintertäcke på dagen är matchar perfekt Horze Avalanche Combo stalltäcke. Byt på kvällen och din häst har en komplett vintergarderob.

Horze Avalanche Combo vintertäcke håller din häst varm och skyddad i extrema vinterförhållanden. Det tjocka ytterlagret blockerar vinden och kylan från att penetrera hästens hud vilket gör att hästen kan gå ute i den värsta vinterkylan. Horze Avalanche Combo vintertäcke med hals har inte en gapande öppning som släpper ut värme vilket gör att den t o m kan bli för varm i milt vinterväder. Byt ut det med Horze Avalanche mellantjocka Combo-täcke de dagar som vädret är mildare! Detta täcke gör att du kan slappna medan hästen är ute i kyligt väder då du vet att den har det bra och är skyddad. Hästar mår som bäst när de är ute och rör på sig och detta blir möjligt med detta slitstarka täcke. Halsdel med kardborreknäppning. Dubbel bogknäppning med snabbknäppe. Töjbara kryssgjordar. Töjbara bensnören. Svansskydd. Rutig design. Byt ut Horze Avalanche Combo stalltäcke (prodnr 24535 säljes separat) med detta för utomhusbruk och byt ut detta täcke med Horze Avalanche mellantjocka Combo-täcke (prodnr 24537) på de vinterdagarna som vädret är lite mildare.

Egenskaper:

  • Tjockt utetäcke för extrema temperaturer
  • Med hals för att att skydda mot drag
  • Låga kryssgjordar och töjbara bensnören
  • Dubbel bogknäppning
  • Svansskydd
  • Höga bogveck för rörelsefrihet

Teknisk beskrivning:

Skal 600D Rip Stop polyester 3000mm/3000mvp stoppning 350 g polyester.

Tvättråd:

Maskintvättas i kallt vatten. Skonsamt program vanligt tvättmedel utan blekningsmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Bör ej torktumlas.

Läs mer om Horze Avalanche Combo vintertäcke...


Sök bästa pris på Horze Avalanche Combo vintertäcke hos: