Pet Remedy Spray 15 ml

Pet Remedy Spray 15 ml

Pet Remedy Spray 15 ml – Lugnande spray för djur! 

Det här är en naturligt lugnande spray, speciellt framtagen för stressade och oroliga djur. Spraylösningen innehåller valeriana, vetivert och andra eteriska oljor som hjälper till att minska stress hos djur.  

Hur använder jag Pet Remedy?

Pet Remedy kan sprayas direkt på textilier såsom kläder eller möbler och kan med fördel användas i hemmet, bilen eller stallet. Den kan även sprayas direkt på fingrarna och sedan gnuggas in på djurets haka eller bröst. Spraya däremot aldrig direkt i djurets ansikte. Sprayen är PH-neutral och varken skadlig för hud och hår.  

Sprayen passar alla typer av däggdjur, såsom hundar, katter, kaniner och gnagare, samt fåglar och hästar. Stress kan orsakas av olika saker, såsom förändringar i hemmet (nytt husdjur, flytt, förlust av en vän), höga ljud och fyrverkerier, frekventa resor, eller besök hos veterinären. Om ditt husdjur visar mycket tecken på stress rekommenderar vi att du kontaktar en veterinär eller etolog. 

Hur fungerar Pet Remedy? 

Sparyen hjälper till att lugna nervösa eller stressade djur genom att interagera med hjärnans naturliga neurotransmittorer. Sprayen använder en blandning av oljor som efterliknar GABA (gamma-aminosmörsyra) som är en naturlig lugnande neurotransmittor.

Pet Remedy fungerar på ett liknande sätt som produkter som Feliway och Adaptil, men är drygare. Läs och följ bruksanvisningen noga innan användning. 

Naturligt lugnande spray 
Passar för stressade däggdjur 
Sprayas på textilier eller gnuggas in på djuret
15 ml 

Läs mer om Pet Remedy Spray 15 ml

Pet Remedy Spray 15 ml

Lugnande till katt

Hitta Pet Remedy Spray 15 ml även hos:
Rulla till toppen